Skip to main content

Zakelijk evenement organiseren

Bij de organisatie van een zakelijk evenement komt veel kijken. De perfecte locatie. De juiste gasten. En nog veel meer… Daarnaast moet het evenement relevant zijn voor de doelgroep. Zodat zij de nodige kennis en connecties op doen. Dit wilt u natuurlijk wel allemaal zo goed mogelijk regelen. Met de multidisciplinaire aanpak van Bureau Peen wordt de organisatie van uw zakelijk evenement een succes. Of het nu gaat om een netwerkevent, een congres of een bedrijfsevenement, Bureau PEEN! biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij de wensen en doelstellingen van de klant.


Multidisciplinaire zakelijke evenementen

De juiste sfeer is belangrijk bij een zakelijk evenement. Professioneel, creatief en uitnodigen om mensen samen te brengen. Bureau PEEN! zorgt ervoor dat de sfeer van het evenement aansluit bij de identiteit en waarden van de klant. Daarom zitten wij al op tijd bij de voorbereidingen van het evenement. Samen maken we een creatief concept, brengen we de juiste netwerken bij elkaar en zetten we een evenement op dat best mag schuren. Maar altijd met maatschappelijk doel.

Daarnaast neemt Bureau PEEN! ook de organisatie van technische aspecten van het evenement op zich. Dat betekent dat de juiste partijen samenbrengen die het geluid, het licht en mogelijk de livestreaming verzorgen. Zo kunt u zich focussen op de inhoud van het evenement.

Bureau Peen werkt samen met diverse cateraars die de gasten van culinaire hoogstandjes voorzien. Of het nu gaat om een uitgebreid buffet of een exclusief diner, we zorgen ervoor dat de catering aansluit bij de wensen van de klant en de sfeer van het evenement.

Werkwijze Bureau PEEN!

Kijk niet te veel om naar het projectmanagement van uw evenement maar laat dit over aan een professioneel bureau. Ons team van ervaren en zeer gedreven multidisciplinaire mensen zorgt voor een gestroomlijnde planning en uitvoering van het evenement. De productie van uw evenement vindt op de gewenste locatie plaats door ons team en een juiste selectie leveranciers. 

Na afloop kijken we terug op een zakelijk evenement dat door de bezoeker niet snel vergeten wordt. Door middel van een evaluatie kijken we hoe wij onze evenementen de volgende keer nog beter kunnen organiseren. Zo blijven wij uw evenement en onszelf constant verbeteren.

Zakelijk evenement organiseren

Aan de slag met het organiseren van uw zakelijk evenement?

Bureau PEEN! is een betrouwbare partner voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten met oog op duurzaamheid en maatschappelijke kwesties. Wij organiseren evenementen met relevantie en rendement. Met op maat gemaakte oplossingen, creëren we de juiste sfeer, regelen we de technische aspecten en zorgen voor een culinaire ervaring. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.