Skip to main content

#Volluk

Bureau PEEN! | zakelijk evenement organiseren

Er komt veel kijken als je een zakelijk evenement gaat organiseren. De perfecte locatie. De juiste gasten. En nog veel meer. Bovendien moet het evenement relevant zijn voor de doelgroep. Zodat zij de nodige kennis, kunde, ervaring en connecties op doen. Dit wilt u natuurlijk wel allemaal zo goed mogelijk regelen. Met de integrale aanpak van Bureau PEEN! wordt de organisatie van uw zakelijk evenement een succes.

Bureau PEEN! neemt ook de organisatie van de catering en technische aspecten van het evenement op zich. In ons netwerk zitten de juiste partijen die de catering, het geluid, het licht en mogelijk de livestreaming verzorgen. Zo kunt u zich focussen op de inhoud van het evenement.

Of het nu gaat om een netwerkbijeenkomst, een klimaatcongres, een kennissymposium, merkbeleving of bedrijfsfeest, Bureau PEEN! biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij de wensen en doelstellingen van de klant.

Kennismaking plannen?Meer informatie

Zakelijke evenementen; creatief en realistisch

Ga je een zakelijk evenement organiseren? Dan is de juiste sfeer belangrijk. Professioneel, creatief en uitnodigen om mensen samen te brengen. Bureau PEEN! zorgt ervoor dat de sfeer van het evenement aansluit bij de identiteit en waarden van de klant. Daarom zitten wij al op tijd bij de voorbereidingen van het evenement. Samen maken we een creatief concept, brengen we de juiste netwerken bij elkaar en zetten we een evenement op dat best mag schuren. Maar altijd met maatschappelijk doel.

Na afloop kijken we terug op een zakelijk evenement dat door de bezoeker niet snel vergeten wordt. Door middel van een evaluatie kijken we hoe wij onze evenementen de volgende keer nog beter kunnen organiseren. Zo blijven wij uw evenement en onszelf constant verbeteren.

Onze werkwijze

Kijk niet te veel om naar het projectmanagement van uw evenement maar laat dit over aan een professioneel bureau. Ons team van ervaren en zeer gedreven multidisciplinaire mensen zorgt voor een gestroomlijnde planning en uitvoering van het evenement. De productie van uw evenement vindt op de gewenste locatie plaats door ons team en een juiste selectie leveranciers. Onze werkwijze is gebaseerd op jaren ervaring en veel enthousiasme voor het vak.