Skip to main content

#Volluk

Bureau Peen! |  werkwijze

Rome is niet in één dag gebouwd. Dat geldt ook voor een evenement. Zie hier hoe wij stap voor stap met u aan het werk gaan om ervoor te zorgen dat uw evenement er één wordt die bijblijft. Bij uw bezoeker, bij uw klant, bij uw gast. En bij u zelf natuurlijk!

Samenwerken

Om te beginnen gaan we eerst met u in gesprek. Samen kijken we wat uw verwachtingen en wensen zijn en brengen we in kaart wat er gedaan mag worden. Aan de hand hiervan bekijken wij hoe wij u goed van dienst kunnen zijn en bekrachtigen we onze samenwerking.

Planning

We starten met de voorbereiding en planning van uw evenement. In deze fase worden alle belangrijke ingrediënten, afspraken en zaken samen. Hieruit ontstaat het draaiboek. Samen spreken we deze door en zetten we de puntjes op de i.

Uitvoering

De productie van uw evenement vindt op de gewenste locatie plaats door ons team en een juiste selectie leveranciers. Samen zorgen wij ervoor dat uw evenement van het begin tot het einde vlekkeloos verloopt.

Evaluatie

Samen kijken we terug op een evenement dat door de bezoeker niet gauw vergeten zal worden. Door deze na te bespreken met u, en te kijken naar mogelijkheden voor een volgende keer, blijven wij uw evenement en onszelf constant verbeteren.