#Volluk

EVENEMENT DETAILS

Opdrachtgever(s)

  • Avans Hogeschool
  • Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV)

Locatie(s)

  • Breda
  • Den Bosch

Edities

  • 7

HBO Intro Festival
Studentenfestijn

Je hebt je eindexamens gehaald, de zomervakantie overleefd en het is tijd om te beginnen op je nieuwe hogeschool. Niets is zó belangrijk dan om je eerste jaar goed af te trappen samen met je medestudenten in je nieuwe studentenstad: Breda. HBO Intro Festival leent zich daar uitstekend voor.

Het hoort er allemaal bij wanneer je gaat studeren. Met een drankje in je hand, muziek van lokale- en nationale artiesten en dolle sport- en spelactiviteiten leer je Breda, je medestudenten en jezelf kennen. Deze drie belangrijke elementen komen samen op HBO Intro Festival.

Ooit had dit festival 3.000 bezoekers en één podium. Door groei en ambitie werd het evenement complexer en was professionalisering nodig. Bureau PEEN! zorgde hiervoor en voor de creatie, communicatie en commercie. Wij begeleidde de stagiaires in de ontwikkeling van het festival en van henzelf. Op de festival dag waren wij verantwoordelijk voor de crowd control.

In 2016 behaalde dit Bredase studentenfestijn mede dankzij Bureau PEEN! een recordaantal van 25.000 bezoekers. Sinds kort kent het festival een nieuwe vorm op het Breepark: Freshman Edition Only.

Evenementen sfeerimpressie