#Volluk

EVENEMENT DETAILS

Opdrachtgever(s)

  • Stichting Bruisend Ginneken

Locatie(s)

  • Breda

Edities

  • 15 – De Braderie in het Ginneken
  • 13 – De Kerstmarkt in het Ginneken

Bruisend Ginneken
Braderie en Kerstmarkt

Twee keer per jaar bruist het Ginneken in Breda volop met haar Braderie en Kerstmarkt. ‘Feesten van Herkenning’, een uniek moment waarop mensen elkaar ontmoeten en samen nog even genieten van de vakantie, voor het echte leven weer begint. Bruisend Ginneken is al decennia lang een begrip voor zowel Bredanaars als oud-Bredanaars.

Laat u verrassen door veelzijdig vertoon in het Valkrustpark, kijk uw ogen uit bij de Kunstroute en Plein-Air aan de Mark en geniet onder het genot van een biertje, muziek, theater, marktkramen en de kermis. Bruisend Ginneken geeft de bezoeker een beeld van wat de Ginnekense ondernemers te bieden hebben. Ook de culturele, sociale en maatschappelijke rijkdom van het Ginneken krijgt een groot podium.

Bureau PEEN! is 15 jaar verantwoordelijk geweest voor de gehele organisatie. Wij zijn constant op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om het evenement te verrijken en de bezoeker te verrassen. Dit deden wij door steeds om eens heen te kijken naar lokale initiatieven die gekoppeld konden worden. Verbinding met een hoofdletter V.

Tijdens de hoogtijdagen bezochten jaarlijks 100.000 mensen in zeven dagen tijd de evenementen van Bruisend Ginneken.

Evenementen sfeerimpressie