#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Breda Fashion Weekend 2020

09 mei 2020 - 10 mei 2020

Meer informatie

Breda Fashion Weekend numero cuatro staat op de agenda. Tijdens dit evenement is het het doorlopend showtime met 3 catwalks, professionele modellen, de laatste trends op het gebied van mode, accessoires, lingerie, beachwear en bruidskleding!
Lekker passende muziek, entertainment en presentatie maken de sfeer en beleving compleet. Laat je inspireren, bezoek de deelnemende winkels en profiteer van de extra leuke aanbiedingen tijdens dit modeweekeinde. Dit jaar in Spaans thema. Ven aqui!
Naar website

Kleur Etten-Leur 2020

24 mei 2020

Meer informatie

Prolongatie wegens ongekend succes in 2019. Op zondag 24 mei vind je al het moois van Etten-Leur op één plek. In het centrum van deze kleurrijke gemeente presenteert de ‘couleur locale’ zich met een grote diversiteit aan activiteiten, met liefde en passie gedeeld. Een waar feest van herkenning!

Kom kijken naar mooi straattheater, kunstenaars en kunstenmakers. Geniet samen met vrienden van een lekker speciaal biertje op de aanwezige terrassen. Kijk, luister, zing en dans mee tijdens één van de vele toffe optredens.

Naar website

Vinyl & For Real – De platen++zomerbeurs 2020

28 juni 2020

Meer informatie

Alweer de vierde zomereditie van dé platen++beurs van Zuid -Nederland komt er aan. Een muzikaal feest waar je veel méér vindt dan alleen maar platen. Je kunt er namelijk ook heel de middag genieten van fijne muziekoptredens, gaafste instrumenten, meest unieke muziekitems en een topsfeer!

Breng je eigen vinyl mee, check je net aangekochte platen op de ‘Gold meets Diamond Decks’ en kom smullen van de heerlijkste sapjes en hapjes die worden geserveerd vanuit diverse foodtrucks.

Naar website

Kampeerbelevenis Brabant 2020

06 november 2020 - 08 november 2020

Meer informatie

Zin in Kampeerbelevenis 2020? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten op alweer de tiende editie. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 november is het weer zover. We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod en op extra acties, aanbiedingen en activiteiten. Waarom? Een jubileum moet je vieren!

Naar website

Winterspoor – De kerstkadomarkt met ballen 2020

19 december 2020 - 20 december 2020

Meer informatie

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda en verre omgeving. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur, een unieke kans om een tof cadeau te scoren bij één van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. Proef van al het op de markt aangeboden winterse lekkers en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets!

Naar website