Skip to main content

#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Inspiratieroute Greenhopper

Inspiratieroute Greenhopper

04 september 2023 - 01 december 2023

Meer informatie

Maak kennis met de Greenhopper: het mobiele informatiecentrum van de Gemeente Breda dat binnenkort weer door de stad trekt! Ontvang gratis advies en praktische tips over het energiezuiniger en duurzamer maken van je woning. De enthousiaste adviseurs van de gemeente en energiecoaches van BRES staan voor je klaar.

Na groot onderhoud is de Greenhopper vanaf september weer operationeel om jou te inspireren en begeleiden bij het verduurzamen van je huis. Ons professionele team regelt de route, vergunningen, afspraken en planning, zodat jij optimaal kunt profiteren van dit initiatief.

Als goede huisvaders zorgen wij voor een vlekkeloze opening en sluiting van de Greenhopper. Bereid je voor op een groenere toekomst en bezoek de website van de Gemeente Breda voor meer informatie, openingstijden en handige online tips. Samen maken we jouw huis energiezuinig en duurzaam!

 

Naar website
Najaarskermis Breda

Najaarskermis Breda

13 oktober 2023 - 22 oktober 2023

Meer informatie

Ervaar de magie van de Najaarskermis in bruisend Breda. Laat je hart sneller kloppen terwijl je geniet van de sensationele attracties die je adrenaline doen stromen. Proef de heerlijke smaken van traditionele kermislekkernijen, zoals warme suikerspinnen en knapperige oliebollen, en waag je aan de vele spelen waar je behendigheid wordt getest en fantastische prijzen kunt winnen. Het Tirolerdorp biedt een gezellige plek om te ontspannen met een drankje.

Als bureau zijn wij verantwoordelijk voor het aanvragen en begeleiden van de omgevings- en evenementenvergunningen voor niet alleen deze Najaarskermis, maar ook voor de vijf andere kermissen in de gemeente Breda. Onze inzet zorgt ervoor dat deze evenementen veilig en succesvol verlopen.

Mis deze onvergetelijke beleving voor jong en oud niet, waar vreugde en gezelligheid samenkomen op het Chasséveld. Kom en beleef de kermispret die je nog lang zal bijblijven!

 

Naar website
Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant

10 november 2023 - 12 november 2023

Meer informatie

Als gevolg van de COVID-19-maatregelen besloten veel mensen hun vakantie binnen Europa te vieren en kozen ze vaak voor een kampeervakantie. Dit leidde tot een enorme stijging in de verkoop van caravans en campers gedurende de afgelopen twee seizoenen.

Dat is fijn natuurlijk. Deze hoge vraag heeft ook geleid tot ongekende schaarste bij de deelnemende caravan- en camperbedrijven. Hierdoor konden zij in november 2022 simpelweg niets presenteren tijdens de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland en hebben ze collectief moeten besluiten af te zien van deelname.

Natuurlijk kijken we met positieve verwachtingen naar 2023, want we willen ons jubileum toch echt gaan vieren. Noteer daarom alvast het tweede weekend van november in uw agenda voor uw bezoek of deelname aan de 10e editie van Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk!

 

Naar website