#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Vinyl & For Real - De platen++zomerbeurs 2021

Vinyl & For Real – De platen++zomerbeurs 2021

04 juli 2021

Meer informatie

We hebben een jaartje moeten wachten, maar de vierde zomereditie van dé platen++beurs van West-Brabant komt er dan nu toch echt aan. Met inachtneming van de dan geldende Coronamaatregelen natuurlijk.

Een muzikaal feest waar je veel méér vindt dan alleen maar platen. Je kunt er namelijk ook heel de middag genieten van fijne muziekoptredens, gaafste instrumenten, meest unieke muziekitems en een topsfeer!

Cratediggers opgelet! Breng je eigen vinyl mee, check je net aangekochte platen op de ‘Gold meets Diamond Decks’ en kom smullen van de heerlijkste sapjes en hapjes die worden geserveerd vanuit diverse foodtrucks.

Naar website
De Kampeerbelevenis van het Zuiden 2021

De Kampeerbelevenis van het Zuiden 2021

12 november 2021 - 14 november 2021

Meer informatie

Zin in dé Kampeerbelevenis van het Zuiden 2021? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten op alweer de tiende editie van deze campingexpo. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november is het weer zover.

We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten tijdens deze jubileumeditie. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod en op extra acties, aanbiedingen en activiteiten. Waarom? Een jubileum moet je vieren!

Naar website