#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier de aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Vergeet ‘m niet in jouw agenda te zetten!

Roselarie – Aftersummer Sale Event 2019

29 september 2019

Meer informatie

Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal wordt omgetoverd tot een waar uitverkoopwalhalla. Deze ‘sla je slag dag’ wordt een beleving voor het hele gezin. Daar móet je bij zijn wanneer je op zoek bent naar koopjes. Op de al interessante uitverkoopprijzen worden deze dag nog eens extra kortingen gegeven.
Naast de winkeliers maken kramers met een mooi en divers aanbod hun opwachting. Met veel zorg geselecteerd, van toegevoegde waarde op het bestaande centrumaanbod en gegarandeerd in de uitverkoop!
Doe – tussen het winkelen door – mee aan spellen en activiteiten, geniet van de modeshow en beproef je geluk bij het Rad van Fortuin. Het feest is compleet met passende muziek- en theateroptredens!
Naar website

Spullen & Smullen – Noem het Najaar 2019

27 oktober 2019

Meer informatie

Noem het Najaar. Koud buiten. Bij de markt voor levensgenieters is er altijd een warm welkom. Ook tijdens deze laatste editie van Spullen & Smullen dit jaar. Natuurlijk ook nu weer boordevol eerlijke en heerlijke verleidingen.

Allemaal mooie marktwinkels gevuld met toffe spullen. Voeg hier nog een aantal flashy foodtrucks, een vleugje kunst en cultuur en (live) muziek waar jij en je vrienden blij van worden aan toe. Kom lekker eten, drinken, shoppen, genieten en ontmoeten!

Naar website

Kampeerbelevenis 2019

01 november 2019 - 03 november 2019

Meer informatie

Zin in Kampeerbelevenis 2019? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november is het weer zover. We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten ook dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod. Oh ja, en we kunnen je nu al vertellen dat ook Hobby en Fendt vertegenwoordigd zullen zijn.

Naar website

Winterspoor – kerstkadomarkt 2019

07 december 2019 - 08 december 2019

Meer informatie

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur , een unieke kans voor een tof cadeau van een van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. proef van een van de rijdende restaurants en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets. Tot dan!

Naar website