#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Kampeerbelevenis Brabant 2022

Kampeerbelevenis Brabant 2022

10 november 2022 - 14 november 2022

Meer informatie

Ten gevolge van de COVID 19 – maatregelen, besloten veel mensen hun vakantie binnen Europa te vieren en koos men vaak voor een kampeervakantie. Hierdoor is afgelopen seizoen de verkoop van kampeermiddelen als caravans en campers explosief gestegen. Op zich is dat fijn natuurlijk.

Gevolg hiervan is wel dat er ongekende schaarste is ontstaan bij de deelnemende caravan- en camperbedrijven van Kampeerbelevenis Brabant. Zij verwachten hierdoor in november 2021 simpelweg niets te kunnen laten zien tijdens de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland. Onlangs lieten zij de organisatie collectief weten dit jaar daarom af te moeten zien van deelname.

We willen de bezoeker trakteren op een fijne Kampeerbelevenis. Dat is een belangrijk uitgangspunt en tevens het succes van onze beurs. Een breed aanbod is hiervoor essentieel. Met het wegvallen van het caravan- en camperaanbod in 2021 kunnen wij deze verscheidenheid niet bieden. Reden voor ons om de 10e editie van Kampeerbelevenis Brabant wederom uit te (moeten) stellen.

We zetten met goede moed in op in 2022, want dat jubileum moet natuurlijk toch echt een keer gevierd gaan worden. Zet daarom het tweede weekeinde in november (definitieve dagen volgen nog) alvast in de agenda voor uw bezoek of deelname aan Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk!

 

Naar website