#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier de aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Vergeet ‘m niet in jouw agenda te zetten!

Winterspoor – kerstkadomarkt 2019

07 december 2019 - 08 december 2019

Meer informatie

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur , een unieke kans voor een tof cadeau van een van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. proef van een van de rijdende restaurants en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets. Tot dan!

Naar website

Kampeerbelevenis van het Noorden 2019

27 december 2019 - 29 december 2019

Meer informatie

Kampeerbelevenis heeft het plan opgevat om nog dit jaar een tweede campingexpo te organiseren. Deze spiksplinternieuwe editie in het hoge noorden van het land zal gaan plaats vinden bij de Kampeerhal (voorheen De Vrijbuiter) in Roden en wel op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december.

Van oudsher wordt Roden veelvuldig bezocht tijdens de feestdagen. Door kampeerbedrijven. En door enthousiaste kampeerders. Het sterkt ons enorm in de gedachte dat een (ver)nieuw(d) kampeerevenement in het noorden een goede kans van slagen heeft. Mogen we ook op uw komst rekenen?

Naar website