#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Breda Fashion Weekend 2020

19 september 2020 - 20 september 2020

Meer informatie

Breda Fashion Weekend zal wederom de Parel van het Zuiden als modemerkenstad in West-Brabant bevestigen. Een evenement in het hart van de historische binnenstad waar het doorlopend showtime is met professionele modellen op een catwalk en dikke deejays. High Fashion muziek en dito presentatie zorgen voor sfeer en beleving.

Het derde weekeinde van september zal dit jaar volledig in Spaans thema. Dit thema voeren we door in het aanbod van het randprogramma. En van de markt natuurlijk. Daar kun jij bij zijn!

Naar website

Kampeerbelevenis Brabant 2020

06 november 2020 - 08 november 2020

Meer informatie

Zin in Kampeerbelevenis 2020? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten op alweer de tiende editie. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 november is het weer zover. We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod en op extra acties, aanbiedingen en activiteiten. Waarom? Een jubileum moet je vieren!

Naar website

Winterspoor – De kerstkadomarkt met ballen 2020

19 december 2020 - 20 december 2020

Meer informatie

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda en verre omgeving. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur, een unieke kans om een tof cadeau te scoren bij één van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. Proef van al het op de markt aangeboden winterse lekkers en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets!

Naar website