#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier de aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Vergeet ‘m niet in jouw agenda te zetten!

Creatieve markt Ploegendienst 2019

25 mei 2019
Voor het eerst werkt Bureau PEEN! samen met het leukste festival van Breda: Ploegendienst. Op zaterdag 25 mei zetten we de Galderse Meren op zijn kop. Ruim 8.000 genietende en dansende mensen, heerlijke muziek en veel zonnestralen. Pure positiviteit op één van de mooiste locaties van Breda.
Als kers op de taart maken wij dit evenement af met een creatieve markt. Toffe kramen gevuld met echte needs voor het festivalseizoen.
Naar website

Kleur Etten-Leur 2019

26 mei 2019

Op zondag 26 mei vind je al het moois van Etten-Leur op één plek. In het centrum van deze kleurrijke gemeente presenteert de ‘couleur locale’ zich met een grote diversiteit aan activiteiten, met liefde en passie gedeeld. Een waar feest van herkenning!

Kom kijken naar mooi straattheater, kunstenaars en kunstenmakers. Geniet samen met vrienden van een lekker speciaal biertje op de aanwezige terrassen. Kijk, luister, zing en dans mee tijdens één van de vele toffe optredens.

Naar website

Spullen & Smullen – Proef het Park 2019

23 juni 2019

De zon schijnt lekker en de jas is uit, het is weer zomer! En dat vieren we, tijdens een splinternieuwe editie van Spullen & Smullen in het mooie Chassépark.

Kom shoppen in het park onder het genot van een hapje en een drankje. Heerlijk en ontspannen snuffelen tijdens dé markt voor levensgenieters. Met genoeg aanbod op het gebied van mode, sieraden, design, interieur en andere hebbedingetjes is Spullen & Smullen het perfecte dagje uit. Kom jij ook?

Naar website

Vinyl & For Real – De platen**zomerbeurs 2019

30 juni 2019

De derde jaargang van Vinyl & For Real! De platenbeurs waar je veel méér vindt dan alleen platen! Heel de middag genieten van diverse muziekoptredens, gaafste instrumenten, en de meest unieke muziekitems. Smul van de heerlijkste hapjes vanuit diverse foodunits en drink de lekkerste drankjes aan de bar.

Ben jij een platenbaas, muziekliefhebber of een echte verzamelaar? Dan ben je van harte welkom bij Vinyl & For Real op het Station van Breda op zondag 30 juni 2019.

Naar website

Spullen & Smullen – Zie de Zomer 2019

01 september 2019

De zomervakantie zit erop, maar het mooie weer nog niet. We houden de zomerse vrijheid en gezelligheid nog even vast met Zie de Zomer. Gezellige kramen met enorm veel mooie spullen op het gebied van fashion, food en lifestyle. Daarnaast verassend entertainment en lekker eten en drinken.

Kom genieten in het mooie Chassé Park en maak er een leuk dagje uit van samen met alle winkeliers, lekkerbekken en muziekliefhebbers. Ben jij er ook bij?

Naar website

Alles is Thuis – woonevenement 2019

04 oktober 2019 - 06 oktober 2019

Alles is thuis 2019. Dé plek waar je je laat inspireren, amuseren en informeren om je huis jouw thuis te maken. Een hoogstaand en tegelijkertijd laagdrempelig, sfeervol woonevenement, voor iedereen.

Duizenden meters aan overdenkt woonplezier, volledig ingericht op jouw gemak. Alle thema’s binnen het begrip wonen, vertegenwoordigd door professionals uit de branche. Doe mee aan informatieve workshops of ga écht even ontspannen in het keukencafé.

Naar website

Spullen & Smullen – Noem het Najaar 2019

27 oktober 2019

Noem het Najaar. Koud buiten. Bij de markt voor levensgenieters is er altijd een warm welkom. Ook tijdens deze laatste editie van Spullen & Smullen dit jaar. Natuurlijk ook nu weer boordevol eerlijke en heerlijke verleidingen.

Allemaal mooie marktwinkels gevuld met toffe spullen. Voeg hier nog een aantal flashy foodtrucks, een vleugje kunst en cultuur en (live) muziek waar jij en je vrienden blij van worden aan toe. Kom lekker eten, drinken, shoppen, genieten en ontmoeten!

Naar website

Kampeerbelevenis 2019

01 november 2019 - 03 november 2019

Zin in Kampeerbelevenis 2019? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november is het weer zover. We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten ook dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod. Oh ja, en we kunnen je nu al vertellen dat ook Hobby en Fendt vertegenwoordigd zullen zijn.

Naar website

Winterspoor – kerstkadomarkt 2019

07 december 2019 - 08 december 2019

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur , een unieke kans voor een tof cadeau van een van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. proef van een van de rijdende restaurants en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets. Tot dan!

Naar website