Skip to main content

#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant

11 oktober 2024 - 13 oktober 2024

Meer informatie

Als gevolg van de COVID-19-maatregelen besloten veel mensen hun vakantie binnen Europa te vieren en kozen ze vaak voor een kampeervakantie. Dit leidde tot een enorme stijging in de verkoop van caravans en campers gedurende de afgelopen drie seizoenen.

Dat is fijn natuurlijk. Deze hoge vraag heeft ook geleid tot ongekende schaarste bij de deelnemende caravan- en camperbedrijven. Hierdoor kunnen zij in november 2023 simpelweg te weinig presenteren tijdens de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland en hebben ze collectief moeten besluiten af te zien van deelname.

Natuurlijk kijken we met positieve verwachtingen naar 2024, want we willen ons jubileum toch echt gaan vieren. Noteer daarom alvast het tweede weekend van november in uw agenda voor uw bezoek of deelname aan de 10e editie van Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk!

 

Naar website