#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier de aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Vergeet ‘m niet in jouw agenda te zetten!

Spullen & Smullen – Zie de Zomer 2019

01 september 2019

Meer informatie

De zomervakantie zit erop. Het mooie weer nog niet. We houden de zomerse vrijheid en gezelligheid nog even vast met Zie de Zomer. Gezellige kramen met enorm veel mooie spullen op het gebied van fashion, food en lifestyle. Daarnaast verassend entertainment en lekker eten en drinken.

Kom genieten in het mooie Chassé Park en maak er een leuk dagje uit van samen met alle winkeliers, lekkerbekken en muziekliefhebbers. Ben jij er ook bij?

Naar website

Roselarie – Aftersummer Sale Event 2019

29 september 2019

Meer informatie

Het is eind september. De ‘aftersummersale’ is van start. De koopjesliefhebber is klaar voor de Roselarie, een evenement waar winkels en uitspanningen van Winkelcentrum Roselaar, de ‘couleur locale’ uit Roosendaal, interessante kramers met toegevoegde waarde én de bezoeker uit stad en regio samenkomen.

Een evenement waar iedereen met een positieve bijdrage welkom is en waar lokale initiatieven het podium kunnen pakken!

Naar website

Alles is Thuis – woonevenement 2019

04 oktober 2019 - 06 oktober 2019

Meer informatie

Alles is thuis 2019. Dé plek waar je je laat inspireren, amuseren en informeren om je huis jouw thuis te maken. Een hoogstaand en tegelijkertijd laagdrempelig, sfeervol woonevenement, voor iedereen.

Duizenden meters aan overdenkt woonplezier, volledig ingericht op jouw gemak. Alle thema’s binnen het begrip wonen, vertegenwoordigd door professionals uit de branche. Doe mee aan informatieve workshops of ga écht even ontspannen in het keukencafé.

Naar website

Spullen & Smullen – Noem het Najaar 2019

27 oktober 2019

Meer informatie

Noem het Najaar. Koud buiten. Bij de markt voor levensgenieters is er altijd een warm welkom. Ook tijdens deze laatste editie van Spullen & Smullen dit jaar. Natuurlijk ook nu weer boordevol eerlijke en heerlijke verleidingen.

Allemaal mooie marktwinkels gevuld met toffe spullen. Voeg hier nog een aantal flashy foodtrucks, een vleugje kunst en cultuur en (live) muziek waar jij en je vrienden blij van worden aan toe. Kom lekker eten, drinken, shoppen, genieten en ontmoeten!

Naar website

Kampeerbelevenis 2019

01 november 2019 - 03 november 2019

Meer informatie

Zin in Kampeerbelevenis 2019? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november is het weer zover. We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten ook dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod. Oh ja, en we kunnen je nu al vertellen dat ook Hobby en Fendt vertegenwoordigd zullen zijn.

Naar website

Winterspoor – kerstkadomarkt 2019

07 december 2019 - 08 december 2019

Meer informatie

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur , een unieke kans voor een tof cadeau van een van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. proef van een van de rijdende restaurants en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets. Tot dan!

Naar website