#Volluk

Evenementen | kalender

Kom genieten en sfeer proeven. Zie hier onze aankomende evenementen waar jij bij moet zijn. Niet vergeten deze in je agenda te zetten. Aan deze pagina worden steeds nieuwe producties toegevoegd. Bezoek deze website daarom geregeld!

Winterspoor – De kerstkadomarkt met ballen 2020

19 december 2020 - 20 december 2020

Meer informatie

Station Breda Centraal wordt omgetoverd tot Winterspoor – De leukste kerstkadomarkt van Breda en verre omgeving. Eén met ballen. Daar wil je bij zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur, een unieke kans om een tof cadeau te scoren bij één van de vele creatieve marktwinkeltjes.

Ook aan de honger is gedacht. Proef van al het op de markt aangeboden winterse lekkers en bij de op het station aanwezige restaurateurs. Voor kleine én grote kinderen ontbreekt het aan niets!

Naar website

De Kampeerbelevenis van het Zuiden 2021

12 november 2021 - 14 november 2021

Meer informatie

Zin in dé Kampeerbelevenis van het Zuiden 2021? Wij wel en we kunnen bijna niet wachten op alweer de tiende editie van deze campingexpo. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november is het weer zover.

We beloven je een mooie en grote diversiteit aan exposanten tijdens deze jubileumeditie. Natuurlijk in de prachtige showroom van Bax Totaalrecreatie in Bergeijk.

We zetten dit jaar weer in op een stevige groei van met name caravan-, camper- en campingaanbod en op extra acties, aanbiedingen en activiteiten. Waarom? Een jubileum moet je vieren!

Naar website