Skip to main content

Kampeerbelevenis Brabant 2022

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10 november 2022 - 14 november 2022
10:00 - 17:00

Locatie
Bax Totaalrecreatie

Categorieën Geen Categorieën


Ten gevolge van de COVID 19 – maatregelen, besloten veel mensen hun vakantie binnen Europa te vieren en koos men vaak voor een kampeervakantie. Hierdoor is afgelopen seizoen de verkoop van kampeermiddelen als caravans en campers explosief gestegen. Op zich is dat fijn natuurlijk.

Gevolg hiervan is wel dat er ongekende schaarste is ontstaan bij de deelnemende caravan- en camperbedrijven van Kampeerbelevenis Brabant. Zij verwachten hierdoor in november 2021 simpelweg niets te kunnen laten zien tijdens de grootste kampeerbeurs van Zuid-Nederland. Onlangs lieten zij de organisatie collectief weten dit jaar daarom af te moeten zien van deelname.

We willen de bezoeker trakteren op een fijne Kampeerbelevenis. Dat is een belangrijk uitgangspunt en tevens het succes van onze beurs. Een breed aanbod is hiervoor essentieel. Met het wegvallen van het caravan- en camperaanbod in 2021 kunnen wij deze verscheidenheid niet bieden. Reden voor ons om de 10e editie van Kampeerbelevenis Brabant wederom uit te (moeten) stellen.

We zetten met goede moed in op in 2022, want dat jubileum moet natuurlijk toch echt een keer gevierd gaan worden. Zet daarom het tweede weekeinde in november (definitieve dagen volgen nog) alvast in de agenda voor uw bezoek of deelname aan Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk!